понеділок, 15 лютого 2016 р.

Парафіяльні оголошення. I Неділя Великого посту. 14.02.2016

Парафіяльні оголошення. I Неділя Великого посту. 14.02.2016
На світлині Блажей Суска (Błażej Suska) OFMCap, 
настоятель парафії Марії Матері Церкви

http://kryvenko-maranata.blogspot.com/2016/02/i-14022016.html

1. Просимо про молитву та піст (в міру можливості), в намірах України особливо тепер коли вона переживає дуже складні часи, та у намірах керівників держави!

2. Особливим чином дякуємо усім братам і сестрам за дар Вашого серця, тобто за пожертвування на закінчення будівництва верхнього храму, а також на обігрівання нижнього храму і прилеглих приміщень. Просимо також про економне використання електроенергії, води та тепла. Дякуємо вам за пожертвування і молимося у намірах усіх наших добродіїв.

3. Під час Великого Посту, згідно з традицією, молебень Хресної Дороги відбуватиметься для дітей - щоп’ятниці о 17.30, а для дорослих - щоп’ятниці після вечірньої Євхаристії. Натомість молебень Гірких Жалів - щонеділі о год. 8.20.
Кожного, хто бере участь у цих молебнях, заохочуємо до отримання повного відпусту за умови виконання звичайних умов: а) стан освячуючої благодаті; б) не мати жодної прив’язаності до гріха; г) прийняти св. Причастя; д) помолитися у намірах Святішого Отця.

4. Сьогодні друга неділя місяця, традиційно будемо благословляти жінок котрі є у стані благословенному (тобто вагітних) після Сл. Божої.

5. Сьогодні о 15:00 відбудеться молитовна зустріч членів молитовних груп: Живого Розарію та Легіону Марії. тобто вагітних) після Сл. Божої.

6. Щиро запрошуємо вас до нашої парафіяльної крамнички, де можна знайти багато цікавої літератури для всіх членів родини, а також можна придбати християнські подарунки для близьких та друзів!

7. Дякуємо братам і сестрам з І Неокатехуменальної спільноти за приготування храму до святкування Господнього Дня та просимо братів і сестер зі Спільноти «Віднови у Святому Дусі», група: Анни Василевич про дане служіння на наступну неділю.

8. Після завершення вечірньої Євхаристії запрошуємо на молитву прославлення. Дякуємо братам і сестрам з І Неокатехуменальної спільноти за приготування храму до святкування Господнього Дня та просимо братів і сестер зі Спільноти «Віднови у Святому Дусі», група: Анни Василевич про дане служіння на наступну неділю.

Блажей Суска (Błażej Suska) OFMCap, настоятель парафії Марії Матері Церкви
Адреса: бул. Перова, 1б Київ, 02660, Україна
E-mail: mail@kapucyny.kiev.ua
Телефон: тел./факс +380 44 510-85-87
Джерело: http://kapucyny.kiev.ua/

Олександр Кривенко, римо-католик, юрист, журналіст, викладач-експерт із інформаційної комунікації, правозахисник і благочинець
м. Київ
+380632413681
skype: kryvenko_oleksandr
akryvenko64@gmail.com
http://a-kryvenko.blogspot.com/
http://www.facebook.com/oleksandr.kryvenko.5
https://twitter.com/OleksaKryvenko
https://google.com/+OleksandrKryvenko
https://instagram.com/oleksandrkryvenko/
https://www.tumblr.com/settings/blog/oleksandr-kryvenko
https://vk.com/oleksandr.kryvenko

Посилання: Олександр Кривенко. Парафіяльні оголошення. I Неділя Великого посту. 14.02.2016. Режим доступу. http://kryvenko-maranata.blogspot.com/2016/02/i-14022016.html






2016021502.paraf_ogoloshennya_1NdzWP2016.kryvenko.doc

Немає коментарів:

Дописати коментар