неділю, 28 лютого 2016 р.

Дипломати Ватикану ризикують своїм життям у пошуках миру

На фото: Архиєпископ Пол Р. Ґаллахер
Дипломати Ватикану ризикують своїм життям у пошуках миру
http://kryvenko-maranata.blogspot.com/2016/02/blog-post_28.html (http://bit.ly/1QFlZD9)

Глава ватиканської дипломатії Архиєпископ Пол Р. Ґаллахер заявив, що у сьогоднішньому світі для осягнення миру потрібні безпрецедентні зусилля і важкі рішення. Архиєпископ виразив стриманий оптимізм в успіх переговорів, які провадять Росія і Західна коаліція щодо питання врегулювання ситуації в Сирії. Глава ватиканської дипломатії вислови сподівання, що можливе припинення вогню у Сирії дасть можливість створити гуманітарні коридори для допомоги цивільному населенню у зоні конфлікту.

Архиєпископ Ґаллахер зазначив, що окрім звичних дипломатичних активностей ватиканські дипломати на місцях, не зважаючи на постійну небезпеку для життя, проводять міжрелігійні зустрічі для осягнення міжрелігійного миру в зоні конфлікту. Також він зазначив, що Ватикан не веде жодних переговорів з так званою Ісламською державою.

Олександр Кривенко, римо-католик, юрист, журналіст, викладач-експерт із інформаційної комунікації, правозахисник і благочинець
м. Київ
+380632413681
skype: kryvenko_oleksandr
akryvenko64@gmail.com
http://a-kryvenko.blogspot.com/
http://www.facebook.com/oleksandr.kryvenko.5
https://twitter.com/OleksaKryvenko
https://google.com/+OleksandrKryvenko
https://instagram.com/oleksandrkryvenko/
https://www.tumblr.com/settings/blog/oleksandr-kryvenko
https://vk.com/oleksandr.kryvenko

Посилання: Олександр Кривенко. Дипломати Ватикану ризикують своїм життям у пошуках миру. 28.02.2016. Режим доступу. http://kryvenko-maranata.blogspot.com/2016/02/blog-post_28.html (http://bit.ly/1QFlZD9)

За матеріалами видання: Католицький оглядач 

Немає коментарів:

Дописати коментар