понеділок, 29 лютого 2016 р.

Екстрена медична допомога

Екстрена медична допомога
Домедична допомога
http://kryvenko-maranata.blogspot.com/2016/02/blog-post_29.html
Посібник "Домедична допомога в умовах бойових дій", розроблений Українським науково-практичним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф МОЗ України, доступний для завантаженя у форматах .pdf та .fb2

Навчальні відеоматеріали з надання екстреної медичної допомоги доступні на сторінці МОЗ в YouTube.

Методичні рекомендації

Принципи та технологія домедичної допомоги постраждалим внаслідок бойових дій (Методичні рекомендації)

Алгоритми лікувальної тактики хворих з холодовою травмою, відмороженням окремих ділянок та сегментів тіла. (Т-33 – Т-36) (Методичні рекомендації)

Принципи індикативного контролю діяльності служби екстреної медичної допомоги (Методичні рекомендації)

Етапи та принципи впровадження системи управління якістю згідно вимог ДСТУ ISO 9001:2009 в лікувально-профілактичних закладах України (Методичні рекомендації)Завантажити: Pre-Medical-Aid_WEB.pdf ( 5159.3 Kb ), Pre-Medical-Aid_WEB.FB2 ( 2705.1 Kb ), aid_mr_03.pdf ( 2829.9 Kb ), aid_mr_04.pdf ( 479.6 Kb ),aid_mr_06.pdf ( 340.2 Kb ), aid_mr_07.pdf ( 646.2 Kb )

Олександр Кривенко, римо-католик, юрист, журналіст, викладач-експерт із інформаційної комунікації, правозахисник і благочинець
м. Київ
+380632413681
skype: kryvenko_oleksandr
akryvenko64@gmail.com
http://a-kryvenko.blogspot.com/
http://www.facebook.com/oleksandr.kryvenko.5
https://twitter.com/OleksaKryvenko
https://google.com/+OleksandrKryvenko
https://instagram.com/oleksandrkryvenko/
https://www.tumblr.com/settings/blog/oleksandr-kryvenko
https://vk.com/oleksandr.kryvenko

Посилання: Олександр Кривенко. Екстрена медична допомога. 29.02.2016. Режим доступу: http://kryvenko-maranata.blogspot.com/2016/02/blog-post_29.html (http://bit.ly/1ThKmhh)
Джерело: moz.gov.ua

1 коментар:

  1. ВСЕ ЧИТАЙТЕ ЦЕ ЗАВДАННЯ НА ЯК ВІДПОВІДАЮТЬ МОЮ КРЕДИТУ З ЛЕГІТОВОЇ І КОРІБНОЇ КОМПАНІЇ Мене звуть Керстін Ліс, я шукав кредит, щоб погасити свої борги, всі, кого я зустрів, шахраювали і брали гроші, поки нарешті не зустріли пана, Бенджаміна Брейль Лі Він міг дати мені позику в розмірі 450 000,00 R. Він також допоміг деяким моїм колегам. Я сьогодні говорю як найщасливіша людина у всьому світі, і я сказав собі, що будь-який позикодавець, який рятує мою родину від нашого бідного становища, я скажу ім'я всьому широкому світові, і я так радий сказати, що моя родина повертається назавжди, тому що мені була потрібна позика, щоб почати своє життя на всьому протязі, оскільки я єдина мама з 3 дітьми, і весь світ здавався, що він висить на мені, поки я не мав на увазі, що Бог послав позикодавця, який змінив моє життя і що в моїй родині, БОГ, що побоюється кредитора, містер, Бенджамін, він був Спаситель БОГ, посланий рятувати мою сім'ю, і спочатку я думав, що це стане неможливим, поки я не отримаю позику, і запросив його до своєї сім'ї -Усім учаснику, від якого він не відмовився, і я пораджу будь-кому, хто справді потребує позики, звернутися до пана Бенджаміна Брейля Лі електронною поштою за адресою (lfdsloans@outlook.com), оскільки він є найбільш розуміючим і добрим сердечним кредитором I коли-небудь зустрічалися з турботливим серцем. Він не знає, що я роблю це, поширюючи свою доброзичливість у відношенні до мене, але я вважаю, що я повинен поділитися цим питанням з усіма вами, щоб звільнити себе від шахраїв, будьте обачливими, як вдавачі та зв’яжіться з правою кредитною компанією. com або whatsapp + 1-989-394-3740. .

    ВідповістиВидалити