вівторок, 17 лютого 2015 р.

Небо усміхалося до нас сонцем

Небо усміхалося до нас сонцем

Друга сесія Школи Християнського Життя й Євангелізації пройшла в селі Мацьківці (Хмельницький р-н, Хмельницька обл.) із 30 січня до 1 лютого 2015 року

Автор тексту: Олександр Кривенко
Світлиниszkolazycia.info

«Ще перед першою сесією мене здивувало те, що  місіонери, як представники Школи Християнського Життя і Євангелізації, запрошували на неї, промовляючи Слово боже на вулицях, - розповідає місцева мешканка Аліна Молодецька. - Мацьківчани зі щирими серцями зустрічали їх, приймали у своїх домівках. Приємно було спостерігати, що люди не побоялися відкритися. Місіонери спілкувалися з нашими парафіянами, вислуховуючи їхні історії. Багато з них в цьому переживали Бога, його живу дію і любов».
Найбільшим подарунком і несподіванкою для багатьох було те, що школа приїхала до їхньої парафії. Так настоятель отець Андрій вкотре виявив своє піклування про вірян і прагнення духовно збагатити їх.
«Я побачила Божу Любов у тому, що всі ці дні небо усміхалося до нас сонцем, - ділиться враженнями пані Аліна. - Мені було приємно спостерігати за тим, як  місіонери, йдучи вулицями, молились розарій».
Парафіяни охоче зустрічали гостей, не боячись розповідати найзаповітніше. Люди виливали свої болі, переживання, страхи та просили помолитися. За час від першої до другої школи молитва стала для парафіян справжнім спілкуванням з Богом, Богом живим. Також добрим плодом сесії та дії Бога є те, що її учасники почали відкривати для себе Святе Письмо, його цінність і скарби.
До євангелізації  долучився й Отець Криштофор. Кожна історія, почута від людей, торкнула його серце. Водночас у такий спосіб о.Криштофор отримав багато відповідей на питання, котрі жили у його душі. Він виявив невичерпний позитив, яким він постійно ділився з усіма.
Слава Богу, 2-га сесія Школи Християнського Життя і Євангелізації відбулась і значною мірою завдяки зусиллям, які доклали до цього засновник Школи о. Петро Куркевич, а також Дацч Гусєва, Марічка Юзефович, Славік Пйонковський, Тарас Дашкін і Галя Вільховська, служителі та, звісно, самі учасники.
Наступна сесія пройде в Шаровечці, щоби знову небо усміхнлося до людей сонцем.

За матеріалами szkolazycia.info,

Олександр Кривенко, † римо-католик, юрист, журналіст, правозахисник, блогер, м. Київ
Viber: +380632413681
skype: kryvenko_oleksandr
akryvenko64@gmail.com (основна адреса)
krivenkokorr@ukr.net (допоміжна адреса)
http://www.facebook.com/oleksandr.kryvenko.5 (основна сторінка)
https://www.facebook.com/oleksa.kryvenko (допоміжна сторінка)

При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів гіперпосилання kryvenko-maranata.blogspot.com  обов'язкове.

Немає коментарів:

Дописати коментар