середу, 21 вересня 2016 р.

Анонс: Зустріч молоді "Простір креативних людей" у Києві 24.09.2016

Анонс: Зустріч молоді "Простір креативних людей" у Києві 24.09.2016 
Простір креативних людей - щомісячні зустрічі для молоді на різну тематику, де ми будемо вчитись і допомагати один одному зростати.
http://kryvenko-maranata.blogspot.com/2016/09/24092016.html Якщо тобі небайдужий власний розвиток і духовний зріст, якщо ти вболіваєш за мир і розвиток твоєї країни, якщо ти готовий діяти, ризикувати та проживати своє життя у повноті – тоді неодмінно приходь!

Це твоє середовище, де ми будемо вчитись:
• бути відповідальним перед своїм життям, суспільством, Церквою
• черпати досвіду від наших гостей
• як бути професіоналом у своїй справі
• не чекати змін на краще у різних сферах нашого життя, а діяти
• не пристосовуватись до середовища, а його творити, бо усі ми творчі - треба лиш задіяти свій креативний потенціал = «креативити»

У всьому цьому Тобі будуть допомагати цікаві люди, професіонали у своїй справі, авторитети нашого суспільства у різних сферах – економіка, богослов’я, культура….

Запрошений гість першої зустрічі - п.Зиновій Свереда, що проведе бесіду на тему «Соціальна відповідальність бізнесу. Підприємництво як сфера колективної відповідальності перед громадою».

У програмі кожної зустрічі будуть мотиваційні лекції із запрошеними гостями на певну тематику, бесіди з Блаженнішим Любомиром Гузаром, просоціальний тренінг та молитва Тезе.

ЧЕКАЄМО ТЕБЕ!

Контактні телефони:
097.40.19.000 - 063.58.96.188
о.Максим Рябуха, голова ЦАД КА УГКЦ


Джерело: Простір креативних людей

Немає коментарів:

Дописати коментар