неділю, 31 липня 2016 р.

Молитва до Богоматері Неустанної Допомоги за хворого

Молитва до Богоматері Неустанної Допомоги за хворого
http://kryvenko-maranata.blogspot.com/2016/07/blog-post_31.html
О Богородице, Мати Неустанної Допомоги! Твій Син, якого Ти тримаєш на руках, вислуховує кожне Твоє прохання. Попроси Його також за хворого, за якого я нині смиренно молюся до Тебе! Скажи лише слово – і хворий видужає. Не відмовляй мені в цій благодаті! Хворі мають особливе право на Твою доброту. Проси Ісуса, щоб Він зберіг таке дороге нам життя! Ти сама будь для хворого добрим і милосердним лікарем, бо при Твоїй допомозі до нього обов’язково повернуться втрачені сили! Однак якщо Бог, який має владу розпоряджатися нашою долею, вирішив інакше, то Ти, о Матір, пам’ятай про хворого і дай йому сили смиренно випити келих гіркоти й спокійно здатися на волю Всемогутнього Бога! Додай йому терпеливості, спокою і бережи від розпачу!
Маріє! Ти така могутня, Ти можеш нас утішити. Вислухай нас милостиво й допоможи нам! Амінь.

Oleksandr Kryvenko, римо-католик, юрист, журналіст, викладач авторського курсу з комунікаційних стратегій для розвитку територіальних громад, правозахисник і благочинець, керівник соціального проекту Хочу до школи!
м. Київ
+380632413681
skype: kryvenko_oleksandr
akryvenko64@gmail.com
Посилання на публікацію тут: Олександр Кривенко. Молитва до Богоматері Неустанної Допомоги за хворого. 31.07.2016. Київ. http://kryvenko-maranata.blogspot.com/2016/07/blog-post_31.html

Посилання на інші публікації тут: Олександр Кривенко. Молитва до Богоматері Неустанної Допомоги за хворого. 31.07.2016. Київ. 

Немає коментарів:

Дописати коментар