неділю, 8 березня 2015 р.

ПАРАФІЯЛЬНІ ОГОЛОШЕННЯ III НЕДІЛЯВЕЛИКОГО ПОСТУ (08.03.2015)

ПАРАФІЯЛЬНІ ОГОЛОШЕННЯ
III НЕДІЛЯВЕЛИКОГО ПОСТУ
(08.03.2015)
1. Дякуємо усім братам й сестрам за дар Вашого серця, тобто за пожертвування на закінчення будівництва верхнього храму.

2. Від імені бр. Казимира та від свого імені дякую всім вам, які молилися за нашого Брата з нагоди його Дня Ангела! Дякую!

3. Під час Великого Посту, згідно з традицією, молебень Хресної Дороги відбуватиметься для дітей - щоп’ятниці о 17.30, а для дорослих - після вечірньої Євхаристії. Натомість молебень Гірких Жалів -щонеділі о год. 8.20. Кожного, хто бере участь у цих молебнях, заохочуємо до отримання повного відпусту за умови виконання звичайних умов: а) стан освячуючої благодаті; б) не мати жодної прив’язаності до гріха; г) прийняти св. Причастя; д) помолитися у намірах Святішого Отця.

4. Згідно з Рішенням Конференції єпископату України від 14 листопада 2014 року, починаючи з 1 березня 2015 року запроваджуються nekotrinowiпринципи стосовно безпосереднього приготування іпрактики заручин.

A.Аби це завдання можна було спокійно і сумлінно виконати, кандидати до подружжя обов’язково мають зголоситися до парафіяльної канцелярії за шість місяців до шлюбу

B. Нареченим обов’язково слід забезпечити як мінімум скорочений курс катехези (10‑15 зустрічей).Новий курс буде відбуватися з 13 квітня до 17 травня 2015.

5. Дякуємо братам й сестрам з групи: Анни Соєцької за приготування храму до святкування Господнього Дня та просимо братів й сестер з „Біблійного кола”, про дане служіння на наступну неділю.

Блажей Суска OFMCap, настоятель парафії

За матеріалами: http://www.kapucyny.kiev.ua/


Олександр Кривенко, † римо-католик, юрист, журналіст, правозахисник, блогер, м. Київ
Viber: +380632413681
skype: kryvenko_oleksandr
akryvenko64@gmail.com (основна адреса)
krivenkokorr@ukr.net (допоміжна адреса)
http://a-kryvenko.blogspot.com/
 

Немає коментарів:

Дописати коментар