вівторок, 5 квітня 2016 р.

Екологічний та антропологічний вимір Чорнобильської аварії обговорять у Києві

Міжнародна екуменічна конференція "Екологічний та антропологічний вимір Чорнобильської аварії"
До 30-ї річниці дня пам’яті Чорнобильської трагедії у Києві 14 квітня 2016 р., відбудеться міжнародна екуменічна конференція «Екологічний та антропологічний вимір Чорнобильської аварії».

Організаторами конференції виступають Українська Греко-Католицька та Римсько-Католицька Церкви у партнерстві з Міжнародним освітнім центром м. Дортмунт, Німеччина та Інститутом Св. Томи Аквінського.

Мета конференції – обговорення ролі та значення людини (ліквідаторів) в часі Чорнобильської аварії та вироблення рекомендацій просвітницької роботи в Україні.

Коло питань, що обговорюватимуться: проблеми та перспективи вивчення збереження створіння; роль суспільства та Церкви у вирішенні екологічних питань; приклади подолання наслідків аварії на Чорнобильській АЕС; здійснення просвітницької роботи з метою попередження катастроф такого масштабу у майбутньому.

Учасники: ліквідатори ЧАЕС, представники комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, науковці, викладачі та студенти, представники урядових і неурядових організацій та міжнародних інституцій з України, Білорусії, Німеччини, представники дипломатичних місій, ЗМІ.

Час проведення: 10.00, 14 квітня 2016 р.

Адреса: Київ, вул. Деревлянська, 13 (стара назва вул. Якіра, біля ст. метро «Лук’янівська»), актова зала Інституту релігійних наук св. Томи Аквінського

Додаткова інформація:

Комісія УГКЦ сприння єдності християн

(098) 276-29-49; ecumenism@ukr.net


http://ecumenism.com.ua/news/1082/ 

Немає коментарів:

Дописати коментар