неділю, 13 грудня 2015 р.

ПАРАФІЯЛЬНІ ОГОЛОШЕННЯ


На фото: Блажей Суска OFMCap, настоятель парафії
III НЕДІЛЯ АДВЕНТУ
(13.12.2015)

1. Згідно з декретом Ординарія Київсько-Житомирського, ми сьогодні відкрили двері нашого храму, тобто Двері Милосердя, який на рік став санктуарієм Божого Милосердя. Наш храм визначений як такий, в якому вірні можуть отримати відпуст у надзвичайний Ювілей Милосердя!

2. Дякуємо Вам, нашим Добродіям, за ваші пожертвування на закінчення будівництва верхнього храму! Продовжуємо молитися за наших Добродіїв!

3. Вітаємо у нашій братерській і парафіяльній спільноті Вищого настоятеля Краківської провінції капуцинів бр.Томаша Жака та його заступника бр. Томаша Протасєвіча. У вівторок запрошуємо на вечірню Службу Божу, на якій будуть присутні всі брати капуцини з Кустодії України.

4. На цьому тижні згадуємо: у понеділок – спомин св. Йоана від Хреста, священика і Вчителя Церкви.

5. У найближчу середу розпочнемо новенну (дев’ятиденну молитву) до Дитятка Ісус, яка допоможе нам краще приготуватися до Дня Народження нашого Господа.

6. Протягом Адвенту Рорати (ранкові Служби Божі на честь Пресвятої Діви Марії) відправлятимуться щодня о 7:00 год. Перед Роратами о 6:40 год. співаємо «Годинки» на честь Богородиці, щоб також цією молитвою краще приготуватися до Різдва Христового. Таким чином також хочемо просити Бога про допомогу у закінченні війни та про мир в Україні.

7. Щоби Святвечір насправді був для нас Святим Вечором, заохочуємо приступити до Таїнства Сповіді під час Покутного Молебня, котрий буде відразу після Літургії Слова у наступний понеділок, 21 грудня о год. 19.15, тобто по завершенні вечірньої Євхаристії. Протягом цього тижня будемо сповідати після ранкової Служби Божої стільки, скільки буде потрібно. Натомість увечері будемо сповідати за пів години до вечірньої Євхаристії і після неї теж стільки, скільки буде потрібно. Ніхто, хто може, не має залишитися без Таїнства Сповіді на Святвечір і на Різдвяні Свята!

8. Просимо не відкладати Таїнство Сповіді на останню хвилину, тобто на четвер перед вечірньою Євхаристією - Пастиркою.

9. Заздалегідь повідомляємо, що згідно з традицією, ми розпочнемо святкувати Різдво Христове 24 грудня опівночі Євхаристією, котра називається «Пастиркою».

10. Пропонуємо взяти до своїх домівок «Обряд проведення Святого Вечора» (він такий, як і в минулому році; якщо в когось є з минулого року, то вже не потрібно брати).

11. Сьогодні діти нашої парафії проведуть свій ярмарок. Кошти, які вони зберуть у наступну неділю, будуть призначені на допомогу дітям. У дітей можна придбати свічку i оплаток на святковий вігілійний стіл, тобто на Святий Вечір.

12. Заохочуємо до святкування Різдва Христового по-християнському, тобто у храмі Євхаристією та вдома в родинному колі. Служби Божі у цей день (25 грудня) звершуватимуться о годинах 9.00, 11.00 – для дітей і о 19.00! Діти у цей день не йдуть до школи!

13. Увага! 26 грудня, Служби Божі відправлятимуться о годинах 8.00. та 18.30.

14. Продовжується набір охочих співати у нашому парафіяльному хорі. Особливим чином заохочуємо бути відважними чоловіків, адже їх голосів так бракує у нашому храмі. Охочих співати на славу Господа запрошуємо щовівторка о 19.30. За докладнішою інформацією можна звертатися до с. Кароліни - духовного аніматора хору.

15. Хто має бажання отримувати "Слово між нами" на наступний 2016 р. просимо записатися у сакристії.

16. Приєднайся до нашої акції «Подаруй Свято Ближньому», організованою благодійною організацією «Caritas-spes»! Ми збираємо подарунки протягом усього Адвенту для бідних сімей. Макарони, олія, солодощі, засоби гігієни, тощо, можна приносити або до канцелярії парафіяльної, або до сакристії.

17. Заохочуємо до придбання у нашій парафіяльній крамничці нових настінних та маленьких кишенькових календарів на 2016 р., християнських сувенірів на Різдво та багато інших цікавих речей.

18. Дякуємо братам і сестрам з І Неокатехуменальної спільноти за приготування храму до сьогоднішнього святкування та просимо про дане служіння на наступну неділю братів та сестер з «Віднови у Святому Дусі», групу Анни Василевич

19. Після завершення вечірньої Євхаристії запрошуємо до участі у молитві прославлення.

Блажей Суска OFMCap, настоятель парафії Парафія Марії Матері Церкви Київ

Контакти: 
Парафія Марії Матері Церкви та Монастир Братів Менших Капуцинів
бул. Перова, 1б Київ 02660 Україна
mail@kapucyny.kiev.ua
тел.\факс (044) 510-85-87
http://www.kapucyny.kiev.ua
Першоджерело: kapucyny.kiev.ua

Мир вам!
Олександр Кривенко, римо-католик, благочинець, юрист, журналіст, правозахисник, м. Київ
+380632413681
skype: kryvenko_oleksandr
akryvenko64@gmail.com
http://a-kryvenko.blogspot.com/
http://www.facebook.com/oleksandr.kryvenko.5
https://twitter.com/OleksaKryvenko
https://google.com/+OleksandrKryvenko
https://instagram.com/oleksandrkryvenko/
https://www.tumblr.com/settings/blog/oleksandr-kryvenko
http://vk.com/id198701773

Постійне посилання
Олександр Кривенко. Парафіяльні оголошення. ІІІ Неділя Адвенту
(13.12.2015)
// 18.12.2015, Київ. Режим доступу: http://kryvenko-maranata.blogspot.com/2015/12/blog-post_13.html
https://www.facebook.com/oleksandr.kryvenko.5/posts/953821824656474

Немає коментарів:

Дописати коментар