середу, 15 серпня 2018 р.

Молитовна варта: за родину, за святість нашого народу, за охорону духовного світу дитини» відбудеться в Одесі

Міжконфесійний марафон «Молитовна варта: за родину, за святість нашого народу, за охорону духовного світу дитини» відбудеться в Одесі найближчої неділі.
https://kryvenko-maranata.blogspot.com/2018/08/15-molyt-varta-odesa.html

Про це повідомив Ігор Плохой:

«19 серпня в м.Одеса на велике християнське свято Преображення Господнє буде проводитися деструктивними суспільними силами ГЕЙПАРАД..."

Свою громадянську позицію щодо цієї зухвалої провокації висловлять віряни.

Вони організують акцію за традиційні сімейні цінності та проти пропаганди гейідеології, а саме міжконфесійний марафон "Молитовна варта: за родину, за святість нашого народу, за охорону духовного світу дитини", яка розпочнеться о 18:00 суботи, 18 серпня та триватиме до 12:00 неділі, 19 серпня в кільох місцях Одеси, зокрема, на Соборній площі, на вул. Дерибасівській; на Приморському бульварі та на Думській площі.

У мирному зібранні, що відбудеться вказаними маршрутами міста у формі своєрідного марафону звершення молитов, візьмуть участь священнослужителі різних християнських конфесій, зокрема: Української православної церкви Київського патрархату, Української греко-католицької церкви, Римо-католицької церкви, а також чисельних християнських протестантських громад Одеси й Одещини.

"Хто хоче долучитися - пишіть у приват чи сюди..", - закликає Ігор Плохой!

Міжконфесійний марафон «Молитовна варта: за родину, за святість нашого народу, за охорону духовного світу дитини» проведуть як молитву та спілкування люди доброї волі – душпастирі і вірні християнських конфесій, представники громади, мешканці та гості міста, які виступають за збереження суспільного миру, подолання ворожнечі, яку спричиняє проведення анонсованої на 19 серпня 2018 року події «ОдесаПрайд2018» - масштабної антисімейної акції, що прагне впровадити в українське життя культуру смерті – гомосексуалізм.

Учасники марафону усвідомлюють, що пропаганда гомосексуалізму є складовою гендерної ідеології, яка вже втручається в освіту, науку, мистецтво та медичну сферу. Вона несе шкоду здоров’ю та життю українців і вже дискримінує тих, хто постає на заваді цій пропаганді, а загалом загрожує національній безпеці України так само, як заборонені пропаганда насилля, релігійної ворожнечі та посягання на територіальну цілісність України.

Олександр Кривенко,
засновник і координатор громадської ініціативи "Християнська школа захисту родини" *
м.Київ,
https://www.facebook.com/oleksandr.kryvenko.5
+380 63 241-36-81 viber, telegram
akryvenko64@gmail.com, krivenkokorr@ukr.net

Немає коментарів:

Дописати коментар