середу, 1 серпня 2018 р.

Бог-Людина-Україна: Львів гуртує відповідальних християн

Бог-Людина-Україна: Львів гуртує відповідальних християн
https://kryvenko-maranata.blogspot.com/2018/08/01-lviv-gurtue.html

Відвідати Форум відповідальних християн “Бог-Людина-Україна”, який пройде у місті Лева 18 серпня 2018 року, запрошують його ініціатор - Українська Галицька Партія, а також партнери Форуму: Громадська організація “Християнська Україна”, Асоціація лікарів-католиків, Громадська ініціатива “Християнська школа захисту родини” та Міжнародна громадська організація “Організація патріотів України”.

Стати учасником події дуже просто, варто лише зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/ZWPLRb.

Форумчани зустрінуться в приміщенні Львівської духовної семінарії Святого Духа (вул. Хуторівка, 35).

Організатори впевнені, що змінити Україну можуть лише якісно інакші громадяни - люди, які йдуть у владу не заради меркантильних зисків, а, насамперед, для того, щоби творити суспільне добро, в основі якого усвідомлені ними принципи та цінності. Провідну роль у цій справі мають грати відповідальні християни.

Як вірянам ефективно впливати на політичне та громадське життя країни? Про це дискутуватимуть на Форумі відповідальних християн “Бог-Людина-Україна” священики та миряни - представники різних конфесій, парафій і організацій.

Участь у Форумі безкоштовна за умови попередньої реєстрації: https://goo.gl/ZWPLRb

Творці події прагнуть створити таку атмосферу зустрічі братів і сестер у Христі, яка єднала би її учасників і спонукала до співпраці упродовж самого Форуму та по його завершенні.

Передбачається, що учасники серпневої події у Львові започаткують Міжконфесійний рух християнської відповідальності - комунікативну платформу для громадського християнського середовища - якнайширших верств людей, які сповідують християнські цінності. Водночас ініціатори цього руху прагнуть, щоби він слугував створенню своєрідних шкіл і соціальних ліфтів для морально та духовно здорових людей: громадських активістів і політиків; управлінців і представників влади, підприємців, а зрештою для кожного, хто, будуючи власне життя на засадах християнства, усвідомлено та відповідально діє, розвиваючи свою родину,  спільноту, громади й Україну за Словом Божим.

Долучайтеся, брати та сестри у Христі, до участі у Форумі відповідальних християн “Бог-Людина-Україна”. Обов’язкова реєстрація - тут: https://goo.gl/ZWPLRb

Подія у соцмережі: https://www.facebook.com/events/2060342090960476/

Олександр Кривенко,
засновник і координатор громадської ініціативи "Християнська школа захисту родини" *
м.Київ,
https://www.facebook.com/oleksandr.kryvenko.5
+380 63 241-36-81 viber, telegram
akryvenko64@gmail.com, krivenkokorr@ukr.net

* Громадська ініціатива «Християнська школа захисту родини» (засновник і координатор - Олександр Кривенко) започаткована для систематичної роботи шляхом розробки та реалізації національно-патріотичних освітніх, просвітницьких і консультаційних пpосімейних і prolife програм, які грунтуються на християнських цінностях, традиціях української родини. Цільова аудиторія: просімейні та prolife-активісти, лідери християнських спільнот, священики, слухачі духовних семінарій. Мета: сформувати у учасників практичні навички з гармонійного національно-патріотичного розвитку української родини на основі християнських цінностей, ефективного духовного й інформаційного захисту її від небезпеки впливу пропаганди абортів, гендерної ідеології, одностатевих сексуальних стосунків і інших руйнівних щодо родини та людської природи явищ.

Немає коментарів:

Дописати коментар