вівторок, 5 січня 2016 р.

Парафіяльні оголошення. II НЕДІЛЯ ПІСЛЯ РІЗДВА ХРИСТОВОГО. (03.01.2016)



Парафіяльні оголошення
II НЕДІЛЯ ПІСЛЯ РІЗДВА ХРИСТОВОГО
(03.01.2016)
 1.          Перш за все зичимо Вам та Вашим родинам щедрого Божого благословення, рясних благодатей та зростання у вірі в Новому 2016 році!
2.          Дякуємо Богу за кожне найменше добро, яке Господь протягом минулого року зробив через Вас для нашої парафії, спільного духовного дому.
3.          Особливо дякуємо за благодаті:
-         Таїнство Хрещення (охрещених дітей) – 20;
-         охрещених дорослих – 0;
-         до І Сповіді і до І Причастя (дітей) – 8;
-         до І Сповіді і до І Причастя (дорослі) –8;
-         Таїнство Вінчання – 5;
-         відійшли до Господа – 8;

4.          Сьогодні ми збираємо пожертвування на закінчення будівництва нашого храму. Дякуємо за допомогу! Молимося за Наших Добродіїв.
5.          Сьогодні о год 15.00 святкова зустріч біля вертепу для усіх братів і сестер з Розарієвих Кіл і Легіону Марії. Запрошуємо!
6.          У середу 6 січня, – Урочистість Богоявлення, тобто Трьох Царів. Євхаристії будуть правитися о год. 9.00, 11.00 і 17.00. Відразу після завершення Євхаристії відбудеться посвячення золота, ладану та крейди. У цей день усі віруючі зобов’язані взяти участь в Євхаристії.
7.          Наступна неділя, 10 січня – Свято Хрещення Господнього. Після завершення Євхаристій буде посвячення води.
8.          У суботу 9 січня  о год.11.00 у нашому Храмі відбудеться урочистість рукоположення у священики бр. Олександра Могильного, який уділить Його Екселенція Архієпископ Петро Мальчук. А у неділю 10 січня бр. Олександр відправить свою першу Службу Божу о год.17.00. Запрошуємо розділити цю радість з нашим Братом всіх парафіян, а особливо молодь та спільноту «Мараната».
9.          Братів і сестер, які бажають прийняти священика з душпастирськими відвідинами, просимо записатися в сакристії. Просимо виразно написати друкованими літерами ім’я, прізвище, номер телефону, адресу і як доїхати до Вас від храму. Візьміть, будь ласка, теж з собою листочки, де знаходиться інформація щодо того, як потрібно приготуватися до душпастирських відвідин.
10.     З 5 по 8 січня в Старокостянтинові відбудуться реколекції для хлопців. Про детальну інформацію просимо звертатися до бр. Олександра  
11.     Увага! 17 січня, у неділю організуємо спільне колядування. До колядування запрошуємо всіх, а особливо спільноти, які існують у парафії. Кожна спільнота приготує колядку, котру представить після Служб о 10.00 та 18.00. З нагоди колядування будемо збирати грошові пожертви та інші дари для постраждалих. Більш детальні інформації можна отримати у бр. Казимира
12.     Дякуємо братам й сестрам зі спільноти Спільнота «Домашньої Церкви» за приготування храму до святкування Господнього Дня та просимо братів й сестер зі спільноти Віднови «Мараната», групу Анни Соєцької про дане служіння на наступну неділю.
 


Немає коментарів:

Дописати коментар